16. jun 2016.

 
 
Safe-T nastupa u Faveli

 
  Direktno sa stejdževa koje je delio sa The Brand New Heavies, Armandom Van Heldenom i veličinama kao što su Martin Solveig, Gilles Peterson, Todd Terry... didžej Safe-T stiže u Beograd.

Već više od decenije Safe-T je rezident poznatih klubova u Dubaiju, pa će duh egzotičnog istoka doneti na ušće beogradskih reka. U petak, 17. juna, beogradskoj publici će se prvi put predstaviti nastupom na splavu Favela, koji je upravo započeo letnju sezonu.

Iza imena Safe-T stoji Novosađanin Safet Mesanović, vlasnik neprocenjive kolekcije od 7.500 ploča, didžej sa šmekom dalekog istoka pažljivo građenim punih 11 godina u najboljim klubovima Dubaija. Nije jedan od ,,onih" didžejeva koji na nastup dolaze sa dva usb-a u džepovima - Safe-T na svoj prvi beogradski set kreće sa četiri pune torbe vinila! Pored EXITa i Nišvila u julu i avgustu, nastup na Faveli će biti njegov jedini u Srbiji ovog leta:,,Muzička raznovrsnost Beograda je daleko ispred metropole sa istoka"
tvrdi Safe-T pred svoj prvi beogradski set. ,,Stopostotno sam open-minded, zato me ta raznovrsnost i privlači. Slušam i puštam bukvalno sve - Od Marlen Ditrih pa do Daft Punka. Za petak u Faveli odabrao sa uglavnom disco, funk i boogie vinile i raduje me što se i tamo pušta muzika sa gramofona, jer to znači da su se ljudi vratili dobrom zvuku, da su shvatili da je sve prolazno, a da kvalitet ostaje večan" dodaje Safe-T.

Društvo za miks pultom Safe-T-ju praviće Shoomadisco, Kragujevčanin koji takođe važi za izvrsnog muzičkog selektora, a koji znojavi disko zvuk zavlači ljudima pod kožu a, naročito pod tabane! Isto priprema i za petak! Do ponoći je ulaz besplatan, a sa ulaskom u novi dan naplaćivaće se simboličnih 200 dinara.
 
 

vesti


Rundek Cargo Trio objavio novi singl i spotRundek Cargo Trio objavio je novi singl i spot pod nazivom "Džaba". Pesmu karakterišu rif violinistkinje Isabel, raštimani klavir Duce Vranića i Rundekova melodija i stihovi, koji opisuju neprekidno nezadovoljstvo "malog čovjeka" ....