30. oktobar 2016.

 
 
Koncert Katarine Pejak & Friends u Dorćol platzu

 
  Naša mlada kantautorka Katarina Pejak, za koju je Žikica Simić rekao da je "kao nova tačka na transverzali koja povezuje Boni Rejt i Mariju Maldor sa Norom Džons i Suzanom Tedeski", održaće koncert 02. novembra (21h) u Dorćol platzu.

Katarina Pejak je diplomirala na Berkliju (Berklee College of Music, Boston, SAD) na smeru "songwriting". Živi i radi u Nešvilu (SAD), gde nastupa solo i sa svojim bendom, učestvuje u projektima drugih muzičara kao klavijaturistkinja, komponuje i predaje. Trenutno je na turneji po Srbiji, regionu i delu Evrope, gde promoviše svoj novi singl, sa numerama „Hard Money“ i „Honey Eyed Man“. Nastupiće sa bendom u Parizu, u subotu, 29. oktobra u Kulturnom centru Srbije i u Beču, 11. novembra, u jazz-blues klubu Reigen.

Prvi album je objavila 2010. god pod nazivom „Perfume&Luck“ na kome je predstavila 5 autorskih pesama. Drugi album je objavljen 2012. pod nazivom „First Hand Stories“ i treći, „živi„ mini album, snimljen u Studiju M u Novom Sadu u produkciji RTV Vojvodine i Radio Novog Sada, pod nazivom „Old, New, Borrowed and Blues“. Katarina ima i svoja video izdanja: spot za pesmu "The Practice" (album "First Hand Stories", Blues Time Records, 2012.), i spot za pesmu sa koncertnog nastupa u Studiju M, “She’s Coming After You”.

Održala je brojne nastupe u Americi, Srbiji i u regionu (da imenujemo neke: “Scullers klub-Boston”, “House of Blues- Boston, Mikser festival –Beograd, "M Ključ" u Studiju M-Novi Sad). U SAD nastupa kao trio, u Srbiji i regionu sa bendom koji čine Slaven Ljujić, bubnjar, Bratislav Radovanović, gitarista i Branislav Radojković, basista.

Karte za nastup Katarine Pejak & Friends, koji je planiran za 02. novembar možete kupiti na mestu gde će se koncert održati, Dorćol platzu (Dobračina 59b) kao i u Music Shop Triumvirate-u (Njegoševa 53). Organizator koncerta je Blues Time Production.

 
 

koncerti


Dr. Project Point Blank
Dom omladine Beograda
04.10.2016.Koncertna promocija jubilarnog desetog albuma grupe Point Blank, nazvanog "Guitarology - Back to the Roots" odigrala se u utorak uveče u Sali Amerikana Doma Omladine Beograda...