14. novembar 2016.

 
 
Super Session u klubu Ulica

 
  U četvrtak, 17. novembra, u klubu Ulica (Balkanska 13) Super Session održaće Katarina Pejak, Mr. Swagger & Slaven Ljujić.

Katarina Pejak je diplomirala na Berkliju (Berklee College of Music, Boston, SAD) na smeru "songwriting". Živi i radi u Nešvilu (SAD), gde nastupa solo i sa svojim bendom, učestvuje u projektima drugih muzičara kao klavijaturistkinja, komponuje i predaje. Trenutno je na turneji po Srbiji, regionu i delu Evrope, gde promoviše svoj novi singl, sa numerama „Hard Money“ i „Honey Eyed Man“.

Prvi album je objavila 2010. god pod nazivom „Perfume&Luck“ na kome je predstavila 5 autorskih pesama. Drugi album je objavljen 2012. pod nazivom „First Hand Stories“ i treći, „živi„ mini album, snimljen u Studiju M u Novom Sadu u produkciji RTV Vojvodine i Radio Novog Sada, pod nazivom „Old, New, Borrowed and Blues“. Katarina ima i svoja video izdanja: spot za pesmu "The Practice" (album "First Hand Stories", Blues Time Records, 2012.), i spot za pesmu sa koncertnog nastupa u Studiju M, “She’s Coming After You”.

Od brojnih nastupa u Americi, Srbiji i u regionu treba pomenuti sledeće koncerte: “Scullers klub-Boston”, “House of Blues - Boston, Mikser festival – Beograd, "M Ključ" u Studiju M - Novi Sad. 

Karte po ceni od 300 dinara možete kupiti na ulazu u klub, početak koncerta je u 21h. Rezervaciju mesta možete izvršiti putem telefona 064 6109984.

 
 

vesti


Let 3 sviraju
prva dva albuma u NS i BGLegendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Novosađane (16. decembar, Klub Quarter) i Beograđane (17. decembar, Elektropionir) i svira kompletno prva dva genijalna albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru...