09. decembar 2016.

 
 
On Tour na rodjendanskoj mini turneji

 
  Folkrock, to suptilno osećanje, muzika i ideja preuzeće na jedno veče (22. decembar od 20h) klub Elektropionir gde će beogradski trio On Tour koncertno proslaviti svoj peti rođendan.

Tajna benda On Tour krije se u rečima mudrog MC Taylora: “You can’t chose your blues, but you might as well own them.”
Baš tu, gde iskrenost pobeđuje virtuoznost, počinje njihovo putovanje.
Pre tačno pet godina održali su prvi koncert, i ovog decembra, posle dva albuma (On Tour i Folkrock) i stotinak nastupa, mala trojka podvlači crtu, ponovo kreće na put od Jadranskog do Panonskog mora i vraća se kući u rodni grad da proslavi pravi mali jubilej - peti rođendan!

Rođendanski nastup On Tour-a u Beogradu uvek bude nešto posebno, skupe se svi prijatelji, a često se na bini nađu i kolege muzičari i sviraju stare voljene pesme, u nekim novim aranžmanima, neke nove pesme. Na koncertu u Elektropioniru specijalni gosti biće mlada grupa In absendias. Posetioci koncerata na ovoj rođendanskoj Onturnejici biće u prilici da po prvi put nabave proširena DIGIpack CD izdanja oba On Tour albuma u izdanju Ammonite records.

Miriše na sneg. I dok deca spremaju sanke, a stariji toplu ćebad, Ivana, Marko i Vlada vas pozivaju da među prijateljima i ljubavnicima dočekate zimu.

16.12. Umag, Buoni Amici, 21h
17.12 Trieste, Mushroom bar, 21h
18.12. Zagreb, Design District, 18h
22.12. Beograd, Elektropionr, 20h
23.12. Novi Sad, Shkripa pub, 22h


Foto – Baki Baldus
Dizajn – Aleksandra Jovanić
Logo – Dušan Majkić

 
 

vesti


Let 3 sviraju
prva dva albuma u NS i BGLegendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i samo za Novosađane (16. decembar, Klub Quarter) i Beograđane (17. decembar, Elektropionir) i svira kompletno prva dva genijalna albuma kojima su započeli svoju ludu karijeru...