29. decembar 2016.

 
 
"Igraj dok te ne sruše"

 
  Del Arno Band, najpoznatiji rege bend na Balkanu ove godine proslavlja prvih 30 godina rada, a tim povodom su rešili da obraduju svoju publiku objavljivanjem Box Set izdanja "Igraj dok te ne sruše" za izdavačku kuću Mascom Records.

Prethodnog vikenda, Del Arno bend je održao sjajan koncert pred prepunom salom Amerikana u Domu omladine, a njihova proslava prvih 30 godina se i dalje nastavlja! Box set izdanje "Igraj dok te ne sruše - 30 godina" sadrži pet albuma i predstavlja pravu priliku za svakog ljubitelja ove grupe da kompletira svoju CD kolekciju."Box set je odgovor na proslavu jubileja, ali i na brojne opaske naših poštovaoca koji su nam javljali da je do naših izdanja teško doći. Sadrži četiri naša autorska albuma i peti cd, sa duetima, obradama... Tu će se naći i priličan broj neobjavljenih snimaka, a uz to ide i knjižica sa fotografijama iz porodičnih albuma, kao i prigodni tekstovi ljudi čiju rok misao izuzetno poštujem, a to su Aleksandar Žikić, Dragan Kremer, Petar Janjatović, Dragan Ambrozić i mladi rok novinar iz Novog Sada Nenad Pekez", izjavio je Jovan Matić u intervjuu za Politiku.

Box set se može poručiti na Mascom Store web shopu, a promotivna cena izdanja u pretprodaji je 1799.00 dinara.

 
 

vesti


The Exploited
konačno u Beogradu!Legendarni škotski pank bend The Exploited dolazi u Beograd sledeće godine gde će 22. aprila nastupiti u Domu omladine Beograda. Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu...