31. januar 2017.

 
 
Josipa Lisac poziva na koncert u Sava centru

 
  Josipa Lisac će 50 godina karijere proslaviti nizom koncerata. U Beogradu će nastupiti u Sava centru 14. februara dok će publika u Novom Sadu imati priliku da je čuje i vidi 26. marta u Srpskom narodnom pozorištu.

Unikatna pojava muzičke scene - vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalna stila - Josipa je izgradila svoj karakteristični pevački i modni identitet s potpisom. Prepoznatljiva i po hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...

Muzička diva Josipa Lisac pozdravila je video porukom beogradsku publiku koja će doći na njen koncert 14. februara u Sava centru, gde na Dan zaljubljenih proslavlja 50 godina karijere."U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973) i autor je dviju rok opera 'Gubec Beg' (1975) i 'Grička vještica' (1979). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenuci, na to sam ponosna", kaže Josipa, a prenosi Long Play.

Ulaznice za beogradsi koncert koštaju 1.400, 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara i mogu se nabaviti preko mreže Eventim i na blagajni Sava centra.

 
 

vesti


Jinx i Gobac objavili novi spot "Maradona"Pesma "Maradona", uz prethodni singl ''Jesmo li dobro?'', najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proleća. Yaya i Davor Gobac su na pozorišnim daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema...