22. maj 2017.

 
 
KKN i Epilog otvaraju seriju "Arsenal na Zidiću DOB-a"

 
  Kultni Kanda, Kodža i Nebojša i hard rokeri Epilog promovisaće predstojeći Arsenal Fest 07 kratkim besplatnim nastupom u četvrtak 25. maja od 13.00 na Zidiću ispred Doma omladine Beograda.

KKN i Epilog otvaraju seriju "Arsenal na Zidiću DOB-a", gde će se u naredna tri četvrtka od 13:00 besplatnim svirkama od 15 do 20 minuta, Beograđanima predstaviti neki od izvođača Arsenal Festa koji će biti održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna.

Hard rokeri Epilog, koji su se nedavno oglasili debi albumom "Nova Tempore", sviraju 22. juna prve večeri Arsenala u Kragujevcu na Main Stage-u, kada nastupaju Anthrax, Kerber i Orthodox Celts.

Druge večeri 23. juna nastupaju Thievery Corporation, Darko Rundek, Ana Popović, Repetitor...

KKN sa Horsman Coyote-om zatvaraju Main Stage 24. juna treće večeri Arsenala, gde im prethode Škrtice, Skindred i Dub FX.

Arsenal se tradicionalno održava u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici". Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije “Bunt” RTS-a i portala www.noizz.rs.

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

 
 

vesti


Kralj iz Gane nastupa u Kulturnom centru RexKing Ayisoba, jedan od najzanimljivijih muzičara iz velike afričke države Gane, nastupiće sa svojim sastavom u Beogradu, u subotu 27. maja, u Kulturnom centru Rex (20h). Ovaj pevač i svirač na tradiionalnom žičanom instrumentu...