27. septembar 2017.

 
 
"Zvuk Beograda" u DOB-u

 
  U sali Amerikana u Domu omladine Beograda će se u petak, 29. septembra od 21h održati festival "Zvuk Beograda" na kojem će nastupati bendovi Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki Prezir.

"Zvuk Beograda" je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, rasprodali koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas rokenrola u Beogradu i regionu, što se u ovoj razmeri nije dogodilo još od novog talasa osamdesetih godina. Ti bendovi su, između ostalog, Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na istom mestu, isto veče, na zajedničkoj koncertnoj večeri. To će biti jedan od najvećih rokenrol muzičkih događaja u ovoj godini.

"Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste. Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni"
, rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

 
 

vesti


!!! (Chk Chk Chk)
premijerno u Beogradu!
Američki disko-pank genijalci !!! (Chk Chk Chk) svoj premijerni koncert u Beogradu održaće u Domu omladine Beograda u utorak 14. novembra od 21h!
Od prvog dana u karijeri !!! sve je u znaku promena, rizika, eksperimenata.......