20. oktobar 2017.

 
 
Mr.Rabbit objavio novi singl sa koncerta u DOB-u

 
  Početkom marta ove godine, alternativni hip-hop/fusion sastav Mr.Rabbit, održao je svoj prvi beogradski koncert u Domu omladine sa koga potiče "live" verzija pesme "Bulevar", koji predstavlja novi singl ove grupe.

Udruženim snagama su sa valjevskom hip-hop ekipom „Tremendum“ i mnogim drugim gostima beogradskoj publici predstavili svoje najnovije ostvarenje. Album „Postmoderna Komedija je objavljen u oktobru prošle godine za beogradsku izdavačku kuću „Lampshade Media“.

Ovom prilikom, bend predstavlja i svoj poslednji snimak sa tog koncerta, koji je ujedno i novi singl sa novog albuma. U pitanju je nešto drukčija verzija devete pesme sa albuma koja nosi naslov „Bulevar“.Na bini im je gostovala Milica Petronijević, a bend je samu pesmu, kao i mnogo puta do sada, izveo na samom kraju koncerta.

Za vizualizaciju koncerta su bili zaduženi Aleksandar Stojadinović, Marko Smiljanić i Elena Skulova, a za zvuk Nikola Radivojević i Caspar Wijnberg.

Govoreći o novom singlu, frontmen benda Aleksandar Danilović je rekao da im je mnogo žao što publika nije mogla da ih čuje nigde ovo leto, ali obećava uskoro nešto novo: „Na žalost je tako ispalo da ovo leto nismo bili u prilici da sviramo. Ali smo imali tu sreću da objektivom kamere zabeležimo atmosferu sa našeg poslednjeg koncerta. Hvala svima koji su bili na tom koncertu, a mi uskoro za sve spremamo nešto novo.“

Live at DOB photo by Aleksandar Stojadinović

 
 

vesti


,,Sreća celog sveta” -
novi spot grupe Mravi
Grupa Mravi upravo je objavila videospot za novi singl "Sreća celog sveta", koji ujedno najavljuje album "Na ivici čovečanstva". Izlazak je planiran na proleće - i to u CD i LP izdanju.