01. novembar 2017.

 
 
Počinje prvi Festov Demo Fest

 
  Zemunski klub Fest po prvi put će organizovati Demo Fest Festival koji počinje u utorak, 7. novembra, nastupima prva tri takmičarska benda.

Svakog utorka na bini Festa naći će se po tri benda, najbolji po mišljenju žirija ulaze u finale, a najbolje u finalu čekaju vredne nagrade koje su obezbedili Pernod Ricard Serbia i Klub Fest. Za sada je poznat raspored bendova za prvih sedam takmičarskih večeri:

07. novembar - NAVY ne obećava, Keni nije mrtav, Apricot Brew

14. novembar – Framework, Door Window Nine, Sindrom

21. novembar - Zehn für zehn, Sanitarium, Lagana sreda

28. novembar – Dexter, Poriv, Danga

05. decembar - Maera, Časlavi, H.C.Z

12. decembar - Aleja velikana, Istok je crven, Aritmia

18. decembar (ponedeljak) - Paper Animals, HOD 21st Century, Zoos


Prijave su još uvek u toku. Zainteresovane grupe treba da pošalju osnovne informacije na Facebook stranicu kluba Fest. Više informacija možete dobiti na 063 700 81 50.

Klub Fest decenijama podržava rokenrol i dobar zvuk, i već dugo daje šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju a Demo Fest Festival je prava prilika za mlade rokere.
 
 

koncerti


Nick Cave & The Bad Seeds Kombank Arena
28.10.2017.Sećam se odličnog nastupa 2008. godine u Beogradskoj areni kada je Cave ispunjavao muzičke želje našoj publici i bio sam uveren da tako izuzetan koncert ne može da ponovi. I nije ga ponovio. Sinoćnji koncert je bio još bolji!