07. novembar 2017.

 
 
Lira Vega i Sana Garić 10. novembra u KC Grad-u

 
  Lira Vega i Sana Garić nastupiće u petak, 10. novembra, u Kulturnom Centru Grad. Koncert počinje u 22h.

Alternativni bend Lira Vega koji je na početku karijere delovao kao četvoročlani sastav, vremenom je evoluirao u duet (Zoja Borovčanin i Vladimir Đorđević). Treći studijski album „Duhovi” izdali su 2015. godine. Bend iza sebe ima skoro dvodecenijsko iskustvo i „uprkos nevelikom broju izdanja, predstavlja trajnu vrednost domaće alternativne scene”. Dvojac na sceni izvodi pesme s aktuelnog albuma "Duhovi", kao i najveće hitove s prethodna dva albuma u novim aranžmanima, s elektronskom matricom. Ovo će im biti prvi nastup na bini KC Grad od spektakularne "neobične promocije" albuma "Duhovi" u januaru 2016.godine, kada je preko 20 poznatih muzičara iz eminentnih beogradskih bendova izvelo svoje viđenje kompletnog albuma.Nakon zapaženih nastupa na poznatim festivalima kao što su EXIT (Fusion stage) festival, Drimon Makedonija, Avant Music Festival (Moscow), Kvir_feminist_actziya (Vienna), Krüzer Medika (Zagreb), UHo, grlo, noise (Novi Sad), Sana Garić će beogradskoj publici predstaviti pesme sa dugo očekivanog debitantskog albuma “Svet za nas”, koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima. Na ovom koncertu kao specijalni gost nastupiće Janja Lončar - klavijature.

Ulaznice će moći da se nabave u KC Grad-u po pretprodajnoj ceni od 400 rsd. Na dan koncerta cena karata će iznositi 600 rsd.

 
 

vesti


Premijera dokumentarca “Zarobljeno vreme”Dokumentarni film “Zarobljeno vreme”, koji govori o čuvenom rok novinaru Petru Peci Popoviću, reditelja i scenariste Milana Nikodijevića imaće beogradsku premijeru 9. novembra (21:00) u Dvorani kulturnog centra...