09. novembar 2017.

 
 
Ritam Nereda slavi 30 godina u Novom Sadu

 
  Novosadski sastav Ritam Nereda nastupom 18. novembra u klubu Quarter, u svom rodnom gradu, proslaviće 30 godina postojanja i tim povodom obećava koncert za pamćenje!

"Spremili smo set listu kakvu do sada nismo svirali jer mislimo da je to pravi način proslaviti ovakav jubilej. Na bini. Pored nas tu će biti sjajni bendovi kao što su Putrid Blood, Gomila Nesklada i Proleće koji nisu slučajno tu. Jedva čekamo da izađemo na binu" izjavio je Boban Petronić, frontmen ovog sjajnog benda.

Koncert je zakazan za subotu, 18. novembar u 20:30, u novosadskom klubu Quarter, a ulaznice po ceni od 800 dinara su u prodaji purem mreže Gigstix, a specijalne ulaznice se mogu kupiti i u prodavnici Mungos Shop (Zmaj Jovina 2), kao i u Shamrock Baru (Miletićeva 5) u Novom Sadu.

Kako saznajemo, ulaznice za ovaj koncert se dobro prodaju, pa vam savetujemo da svoju nabavite na vreme, jer Ritam Nereda neće zakazivati drugi datum.

Foto - Marko Ristić

 
 

vesti


Lira Vega i Sana Garić
10. novembra u KC Grad-u
Lira Vega i Sana Garić nastupiće u petak, 10. novembra, u Kulturnom Centru Grad. Koncert počinje u 22h. Alternativni bend Lira Vega koji je na početku karijere delovao kao četvoročlani sastav, vremenom je evoluirao u duet...