22. novembar 2017.

 
 
Projekcije filma ''Limunovo drvo'' u Splitu

 
  Jedan od najpopularnijih dokumentarnih filmova ''Limunovo drvo'', poznatog reditelja i rok muzičara Branka Radakovića, nakon brojnih projekcija i nagrada po regiji našao se i na repertoaru kinoteke ''Zlatna vrata'' u Splitu.

Premijerno će tamo biti prikazan u subotu 25. novembra, sa početkom u 17 časova. I ovog puta, autor će biti prisutan i razgovarati sa publikom, a na repertoaru kinoteke, projekcije će biti održane i 27, 29. i 30. novembra.

''Siguran sam da Split ima isto tako kvalitetnu publiku kao i Zagreb, tako da će posjećenost i u najgorem slučaju vjerovatno biti bar približna. I ako bude drugačije, ovaj film je uostalom i stvoren samo za odabrane. Sve preko toga je eksces na ovim prostorima'' – izjavio je ovih dana Branko Radaković za hrvatske medije.

 
 

vesti


Prednovogodišnji koncert grupe The BestbeatBeogradski Beatles tribute sastav The Bestbeat održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda, 22. decembra 2017. Kao i uvek, program je posvećen jednom od nezaboravnih albuma...