22. novembar 2017.

 
 
Slavljenički koncert Ritma Nereda u DOB-u

 
  Nakon rasprodatog koncerta u Novom Sadu, pankeri koji slave 30 godina postojanja na korak su da rasprodaju i koncert koji će održati 25. novembra u Domu omladine Beograda.

Ritam Nereda su spremni da pruže još jedan koncert za pamćenje, stoga ne prospustite da budete na ovom slavljeničkom koncertu.

"Nakon onakvog koncerta u Novom Sadu šta drugo da kažem nego da jedva čekamo da izađemo na binu u Domu omladine. Kada završimo ovu proslavu 30 godina benda nakon Beogradskog koncerta ćemo malo pauzirati i baviti se nekim novim stvarima koje planiramo za iduću godinu" rekao je Boban Petronić, frontmen ovog novosadskog sastava.

Pored benda Ritam Nereda na bini u Domu omladine biće i tri mlađa sastava na koje Neredi žele da skrenu pažnju publici. Prvi će nastupiti mladi sastav iz Sremske Mitrovice - Spunk. Oni su nedavno izdali album prvenac "System Error" koji će i koncertno predstaviti publici.

Nakon njih na binu se penju sarajlije Flatline koji su dobro poznati po svom teškom metal zvuku, a pred Ritam Nereda će svirati jedan od najboljih thrash metal bendova u Srbiji - Putrid Blood iz Šida. Oni iza sebe imaju odličan album "Absolute Profit", a kako saznajemo, uskoro nas očekuje još jedno sjajno izdanje.

Ulaznica za koncert je ostalo jako malo i skoro ceo kapacitet koji je planiram za pretprodaju je otišao. Ukoliko planirate da budete deo ovog spektakla, svoje ulaznice po ceni od 1000 dinara možete nabaviti putem mreže Eventima ili u Felix Shopu (TC Sremska). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta karta će stajati 1500 dinara.

Fotografija - Marko Ristić

 
 

vesti


Yo La Tengo
konačno u Beogradu!
Velikani američkog indi roka, bend Yo La Tengo, u sklopu evropske turneje, nastupiće prvi put u Srbiji. Koncert je zakazan za subotu, 12. maj 2018. godine u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21h...