08. januar 2018.

 
 
Festov DEMO FEST bliži se kraju

 
  Festov DEMO FEST bliži se kraju – osam bendova raspoređenih u dve polufinalne večeri boriće se za finale, koje je zakazano za utorak, 23. januar u 21h!

U prvom polufinalu Festovog Demo festa, 9. januara, nastupiće: Keni nije mrtav, Danga, Maera i Stain. Nedelju dana kasnije, u utorak 16. januara, za finale će se boriti: Framework, Lagana sreda, Aritmia Music i Paper animals.

Najbolji po mišljenju publike i stručnog žirija ulaze u finale takmičenja koje je zakazano za 23 .januar u 21h. Bendove u finalu očekuju vredne nagrade:

I nagrada – Ballantines Hard Fired – vaučer u vrednosti od 900 evra za kupovinu u prodavnici Marić muzički instrumenti.
II nagrada - Ballantines Hard Fired – vaučer u vrednosti od 600 evra za kupovinu u prodavnici Marić muzički instrumenti.
III nagrada – snimanje jedne autorske pesme u studiju Orvel
IV nagrada (nagrada publike) - učešće na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu.

Ulaznice su 100 dinara i možete ih kupiti na ulazu u klub Fest, a onda i iskoristiti kao glasački listić!

Budite i vi deo Festovog prvog demo festivala - dođite da podržite mlade bendove vredne pažnje i pomognete im da se izbore za svoje mesto na domaćoj rok sceni!
 
 

vesti


Snimljena nova verzija pesme Wartburg LimuzinaDečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pesme „Wartburg Limuzina“. Ovo je druga u nizu numera koje će se naći na izdanju "Deca pevaju rokenrol“...