15. februar 2018.

 
 
Dečiji hor Čuperak i DLM rade na pesmi „Dobar dan“

 
  Dečiji hor Čuperak i članovi benda Deca loših muzičara (DLM), Zoran Živković i Lazar Ilić, počeli su zajednički rad u studiju na novoj verziji pesme „Dobar dan“.

„Veoma mi se dopada projekat Deca pevaju rokenrol zato što pravi neki izbor za decu koja rastu, da mogu u tim ranim godinama da otkriju šta im se u stvari dopada i da je ovo isto jedna od mogućnosti, a ne samo ono što postoji na TV-u i na estradi. Dopada mi se što je zajednički rad sa horom u isto vreme i spontan i ozbiljan. Bilo je zadovoljstvo raditi sa Cecom i decom. Jedva čekam da čujem finalni rezultat saradnje“, izjavio je Zoran Živković Žika, basista benda Deca loših muzičara i jedan od autora pesme „Dobar dan“.

„Zaista još jednom sjajno iskustvo. Dajemo izbor deci i mogućnost da čuju nešto drugačije. Ovo je saradnja je sa bendom Deca loših muzičara, a moji ‘Čuperci‘ su ipak „deca dobrih loših muzičara“, kaže Svetlana Ceca Milić, koja vodi Dečiji hor Čuperak.

„Uživao sam u druženju sa decom. Iznenadilo me je koliko su mali, a opet u isto vreme profesionalni tokom snimanja. Lepo smo radili zajedno, ali je pre svega bio super provod“
, izjavio je Lazar Ilić Laki, gitarista benda Deca loših muzičara.
 
 

vesti


Snimljena nova verzija pesme Wartburg LimuzinaDečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pesme „Wartburg Limuzina“. Ovo je druga u nizu numera koje će se naći na izdanju "Deca pevaju rokenrol“...