19. mart 2018.

 
 
Sana Garić nastupa 20. marta u DKSG-u

 
  Koncertom u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad 20. marta 2018. (20h) Sana Garić će predstaviti pesme sa dugo očekivanog debitantskog albuma “Svet za nas”, koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima.

Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) uživo nastupaju Pavle Popov (klavijature, gitara), Miki Ristić (bas) i Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije). Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Andrijana Belović, Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević – Rahmanee.

Dugoočekivani debitantski album Sane Garić obuhvata širok spektar muzičkih stilova. Obogaćen je elektronskim uticajima nežnih neopsihodeličnih melodija i No wave pesmama plesnog karaktera. Sana Garić je izuzetno aktivna na muzičkoj sceni (bend Svemirci i grupa Beograd), a njen autentični vokal ušiven uz sinesteziju Electro Roots-a, Vintage-a i Pop Synth-a, predstavlјa trenutni New Wave na temelјima elektro žanrova. Ostvarila je zapažene nastupe na festivalima: EXIT (Novi Sad), Avant Music Festival (Moskva) i drugim.

Sana Garić, Velika sala Doma kulture Studentski grad (20h), 20.03.2018.
Ulaz na koncert je slobodan.

 
 

vesti


Lee "Scratch" Perry
ponovo u Beogradu!
Posle 16. godina čekanja, beogradska publika ponovo će moći da vidi Lee "Scratch" Perry-a u nedelju, 1. aprila (20h) u SubBeernom Centru. Društvo će mu praviti Mad professor!...