03. mart 2020.

 
 
Koncert KKN kao zagrevanje za Kontakt 2020

 
  Zvezde ranijih izdanja beogradskog Kontakta, grupa Kanda Kodža i Nebojša, nastupiće u petak, 6. marta, u Elektropioniru i celovečernjim koncertom zagrejati publiku za #Kontakt2020, koji nas očekuje od 18. do 21. marta.

Kanda Kodža i Nebojša su aktuelni album ,,Uskoro" objavili početkom 2019. godine i to je njihovo prvo izdanje objavljeno na vinilu.

I pre izlaska je osvojilo publiku singlovima: "Prekidi ponovo", "Jamajka", "Misli dobro", "Letnji dan", "Tako volim da živim".

Ovi, kao i raniji hitovi KKN-a uživo bivaju potpuno drugačiji nego na bilo kom nosaču zvuka. Jer Kanda Kodža i Nebojša su jedan od onih bendova, koji na svakom nastupu imaju "novog člana" - svoju brojnu i vernu publiku, koja svaki novi nastup boji drugačijim bojama.

Elektropionir u Cetinjskoj 15 im je dobro znan prostor, te 6. marta svratite u ovo intimno rokenrol svetilište i osećajte se sa KKN-om kao kod kuće.

Ulaznice su još uvek dostupne po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Na ulazu u Elektropionir, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.

 
 

vesti


Letu Štuke na Kontaktu 2020
Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena istaknutim autorom Dinom Šaranom imaće svoj premijerni nastup u SubBeernom centru na četvrtom Kontaku u subotu, 21. marta u 21:00...